logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

10 Pages«<8910
Options
Go to last post Go to first unread
admin  
#181 Posted : Friday, July 18, 2014 10:46:44 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 4,649
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 3044 time(s) in 1222 post(s)
Henny wrote:

When i come off air is there any logs i can send to help find the issue?


This issue will be fixed in the final vMix 13 release. It happens
due to FMLE holding on to the web connections thus preventing vMix from resetting
the web interface when clicking OK in settings.


admin  
#182 Posted : Friday, July 18, 2014 10:47:12 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 4,649
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 3044 time(s) in 1222 post(s)
Rehan wrote:
In v13.0.0.136, the Streaming Settings page has ScaleEngine as a destination option but after I enter my username and password, clicking the "Login and Update Channels" button doesn't do anything. Is this a bug?


You may need to check with ScaleEngine to see if your login is enabled for vMix.
Rehan  
#183 Posted : Friday, July 18, 2014 3:18:28 PM(UTC)
Rehan

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/29/2013(UTC)
Posts: 54
Location: Mississauga, Canada

Thanks: 10 times
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
admin wrote:
Rehan wrote:
In v13.0.0.136, the Streaming Settings page has ScaleEngine as a destination option but after I enter my username and password, clicking the "Login and Update Channels" button doesn't do anything. Is this a bug?


You may need to check with ScaleEngine to see if your login is enabled for vMix.

Thanks. ScaleEngine enabled it and it works now.
admin  
#184 Posted : Tuesday, July 22, 2014 8:01:36 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 4,649
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 3044 time(s) in 1222 post(s)
Final vMix 13 Preview 13.0.0.140 can now be downloaded

http://www.vmix.com.au/download/vmix13preview.exe

This is a bug fix release prior to release to the public on Tuesday.
A couple of significant issues need to be fixed which are reported below.

Updates/Fixes

* Fixed Web Interface / API issue that causes it to stop responding when Streaming is running and the settings window is used.
* Fixed MPEG-2 reliability issues when certain videos with complex images are played back.
* Optimised audio outputs to prevent audio dropouts under certain circumstances
* Fixed various audio sync and recording issues that appeared during the beta. Recordings should now be reliable with less dropped frames than previous versions.
* Fixed new MultiView audio meter display issues
* Added additional MPEG-2/MP4 recording bit rates

Testing

To ensure reliable recordings and external outputs we have been running some extended 24 hour tests
with MPEG-2 recording and using the new AJA Kona 3G Quad for input and output.
2x 24 hour tests have been completed so far without issue.
An additional test is now running with .140 with and is now at hour 6.

For reference we are using the vMix X42 unit with the addition of the Kona 3G Quad card.

Regards,

Martin
vMix
thanks 2 users thanked admin for this useful post.
madness on 7/22/2014(UTC), pasingshot on 7/22/2014(UTC)
Ramón  
#185 Posted : Tuesday, July 22, 2014 5:38:11 PM(UTC)
Ramón

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 8/1/2013(UTC)
Posts: 29
Location: España

Thanks: 1 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
not know the cause but: in 12 vMix have good screen fullscreen

UserPostedImage

But vMix 13 always appears in black and do not know how to fix it.

UserPostedImage
madness  
#186 Posted : Tuesday, July 22, 2014 8:39:26 PM(UTC)
madness

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/16/2013(UTC)
Posts: 406
Man
Location: Iowa

Thanks: 280 times
Was thanked: 32 time(s) in 29 post(s)
i see I am now having this issue as well. I'm sure it worked before switching from my ATI Radeon HD 7770 card to my new nVidia GeForce GTX 660 card. That was with 13.0.0.136. 136, and 140 both give me a blank output display now with the GTX card.
madness  
#187 Posted : Tuesday, July 22, 2014 8:56:09 PM(UTC)
madness

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/16/2013(UTC)
Posts: 406
Man
Location: Iowa

Thanks: 280 times
Was thanked: 32 time(s) in 29 post(s)
Found my solution...

Went into C:\Users\YOURUSERPROFILE\AppData\Local\StudioCoast_Pty_Ltd and deleted all folders, relaunched vmix, answered a couple questions, and all was resolved.
thanks 1 user thanked madness for this useful post.
Ramón on 7/23/2014(UTC)
thomas  
#188 Posted : Wednesday, July 23, 2014 1:25:37 PM(UTC)
thomas

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/14/2014(UTC)
Posts: 53
Location: Norway

Thanks: 17 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
Sorry if this has been answered earlier, but when is vMix V13 scheduled for release?
admin  
#189 Posted : Thursday, July 24, 2014 9:06:03 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 4,649
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 3044 time(s) in 1222 post(s)
vMix 13 has been released below:

http://forums.vmix.com.a...ts&m=11046#post11046

This is version 13.0.0.141 and includes fixes for the fullscreen issue reported above
along with a couple of additional recording bug fixes.

Regards,

Martin
vMix
thanks 1 user thanked admin for this useful post.
ClementN on 7/26/2014(UTC)
Users browsing this topic
Similar Topics
vMix 13 preview Shortcut key issue (General Discussion)
by IceStream 6/18/2014 7:05:42 PM(UTC)
10 Pages«<8910
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.