logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
halfpipe  
#1 Posted : Monday, December 19, 2011 8:43:52 PM(UTC)
halfpipe

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 11/11/2011(UTC)
Posts: 33
Man
Location: Cold Coast of Nova Scotia

Thanks: 3 times
I'm not sure if this is even a vMix issue but since playing around combining firewire HDV sources and HDMI sources and external sound cards my system won't capture hdv any longer.. Was ok for a few days of experimenting trying to get audio. I thought it might be the firewire port at first but DV still works so the onboard firewire controller seems ok
I cannot capture HDV using hdvsplit anylonger which was without issue for me for years now
Sound familiar to anyone?
thanks
Bruce
melody  
#2 Posted : Tuesday, December 20, 2011 6:28:56 AM(UTC)
melody

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 7/4/2010(UTC)
Posts: 395
Location: Faro - Portugal

Thanks: 71 times
Was thanked: 37 time(s) in 36 post(s)
hi halfpipe,

try to remember if you installed some codecs pack recently or a new graphic card. i had same problem with hdvsplit previously by updating k-lite codec pack but after select ffmpeg filter the "bug" was fixed.

note: in my case, my motherboard does not work correctly with firewire input (onboard) after large hours. working here with Asus P6T.

regards,
melody
www.espiritosanto.cc
thanks 1 user thanked melody for this useful post.
halfpipe on 12/23/2011(UTC)
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.