logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
wtmuradiotv  
#1 Posted : Tuesday, January 1, 2019 7:33:42 AM(UTC)
wtmuradiotv

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 7/4/2015(UTC)
Posts: 65
Man
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Both copies of my Vmix upgraded to the latest and now i am getting audio but no picture on the output for the ndi capture but a solid green what is going on
DWAM  
#2 Posted : Tuesday, January 1, 2019 8:21:31 AM(UTC)
DWAM

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/20/2014(UTC)
Posts: 2,123
Man
France
Location: Bordeaux, France

Thanks: 149 times
Was thanked: 609 time(s) in 471 post(s)
Works perfect here. Check your settings
raugert  
#3 Posted : Tuesday, January 1, 2019 3:38:57 PM(UTC)
raugert

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/5/2017(UTC)
Posts: 168
Location: Canada

Thanks: 24 times
Was thanked: 98 time(s) in 57 post(s)
I had a similar issue after upgrading one of my vMIx computers, where it was not recognizing the NDI licence from my PTZOptics cameras. Not quite the same issue you are having but still related to NDI...

My solution: I uninstalled the Newtek 3.5 drivers and installed the new Newtek 3.8 drivers. It seems to have solved it.
AccessNews  
#4 Posted : Monday, May 27, 2019 5:23:06 AM(UTC)
AccessNews

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/27/2019(UTC)
Posts: 1
Botswana
Location: Gaborone

Originally Posted by: DWAM Go to Quoted Post
Works perfect here. Check your settings


I am also having the same problem of getting solid green output after updating my VMix, which settings are you talking about. ?
yehtutbo  
#5 Posted : Thursday, October 24, 2019 7:57:11 PM(UTC)
yehtutbo

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/17/2019(UTC)
Posts: 1
Myanmar (Burma)
Location: Yangon

Originally Posted by: wtmuradiotv Go to Quoted Post
Both copies of my Vmix upgraded to the latest and now i am getting audio but no picture on the output for the ndi capture but a solid green what is going on


I have the same issue. Please someone suggest me.
admin  
#6 Posted : Thursday, October 24, 2019 8:53:50 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 4,282
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 2401 time(s) in 1051 post(s)
Green output is the result of using an unauthorised copy of vMix. If you are sure this is not the case
please email info@vmix.com.au with your registration key.
mashynewie2  
#7 Posted : Saturday, October 26, 2019 6:49:23 PM(UTC)
mashynewie2

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/18/2015(UTC)
Posts: 177
Location: Newcastle NSW Australia

Thanks: 2 times
Was thanked: 41 time(s) in 31 post(s)
Naughty Naughty
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.