logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Steadirob  
#1 Posted : Saturday, October 13, 2012 12:37:16 AM(UTC)
Steadirob

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/23/2012(UTC)
Posts: 71
Location: Bangkok

Thanks: 1 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Last week, when using V6, I was able to just drag and drop video and image files from anotherWindows Explorer folder into vMix and they would open and be available immediately.
I upgraded to V8.0.8 and cannot do that anymore, unfortunately and hope this can be repaired/activated again.

Rob
admin  
#2 Posted : Saturday, October 13, 2012 12:58:41 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 4,141
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 2239 time(s) in 1008 post(s)
Hi Rob,

It still works in 8 (just tested then)
Try making sure you are dragging into a blank area in the input row instead of on top of another input.

Failing that let me know what file format you are trying to drag, I have tried AVI, WMV, PNG and JPEG just before.

Regards,

Martin
vMix
Steadirob  
#3 Posted : Saturday, October 13, 2012 1:50:38 AM(UTC)
Steadirob

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/23/2012(UTC)
Posts: 71
Location: Bangkok

Thanks: 1 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Hi Martin, it does not work here and now I suspect I have to re-install it again, but properly.
When I installed V8, I choose to do that in the Accessories folder, so I would be able to go back to V6 if needed.
When I now start up V8, I get this W7 action screen asking me if it is OK to change the settings on the computer, something that is not happening with V6.

So I think that I have to uninstall everything and then install V8 as ususal.
what do you suggest?

Rob
admin  
#4 Posted : Saturday, October 13, 2012 2:25:35 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 4,141
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 2239 time(s) in 1008 post(s)
Hi Rob,

Yes, the latest version will need to be installed over the top of the older folder in order to work correctly.

Regards,

Martin
vMix
Steadirob  
#5 Posted : Saturday, October 13, 2012 2:55:52 AM(UTC)
Steadirob

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/23/2012(UTC)
Posts: 71
Location: Bangkok

Thanks: 1 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Thanks, Martin.
I just un-installed and re-installed and the V8 version works now as expected.

I was worried because of the presets that i saved and so on but it all comes back as it was this morning! Perfect.
Thanks for the quick reply.

Rob
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.