logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
ClaudiuCiprian  
#1 Posted : Wednesday, March 18, 2020 3:36:14 AM(UTC)
ClaudiuCiprian

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 4/1/2017(UTC)
Posts: 14
Location: Bucharest

Thanks: 1 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Hi Guys, I recorded some files with Sony PXW-Z190 camcorders in XAVC format with 4 channels of audio (2 external microphones on CH1 and Ch2 and internal microphone L-R on CH3 and Ch4). When I add the files as inputs in vMix only the first audio channel (Ch1) of the recording is associated on the audio side with the respective input; this channel is sent on both left and right channels of the respective input.

To be noted that I am using the latest version of vMix software.

And here is the media info of the file:

Format : MXF at 51.3 Mb/s
Length : 7.84 GiB for 21 min 54 s 520 ms

Video #0 : AVC at 46.6 Mb/s
Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 50.000 fps

Audio #0 : PCM at 1 152 kb/s
Infos : 1 channel, 48.0 kHz

Audio #1 : PCM at 1 152 kb/s
Infos : 1 channel, 48.0 kHz

Audio #2 : PCM at 1 152 kb/s
Infos : 1 channel, 48.0 kHz

Audio #3 : PCM at 1 152 kb/s
Infos : 1 channel, 48.0 kHz
RuneK  
#2 Posted : Thursday, May 5, 2022 6:25:37 PM(UTC)
RuneK

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/9/2021(UTC)
Posts: 8
Norway

So... here we are , two years later, and this is problem with audio channels in mxf is still not resolved. Any hope it ever will be?
RuneK  
#3 Posted : Thursday, May 5, 2022 8:25:36 PM(UTC)
RuneK

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/9/2021(UTC)
Posts: 8
Norway

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.