logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
shawntempesta  
#1 Posted : Tuesday, August 6, 2019 10:08:27 AM(UTC)
shawntempesta

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 7/15/2018(UTC)
Posts: 46
Location: Las Vegas, NV

Thanks: 9 times
Was thanked: 3 time(s) in 2 post(s)
As it says, since the update, sending the update over flies in the graphic, but doesn't update the fields so the last picture and text loaded appear. Anyone else?
admin  
#2 Posted : Tuesday, August 6, 2019 11:17:09 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 4,282
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 2401 time(s) in 1051 post(s)
Hi,

If you are using a custom title template with text fields with special characters (hyphens dashes etc) you may need
to reapply the mappings in vMix Social from Edit Mappings as we had to fix a bug with some users using spaces in their field names.

Otherwise, it should all work as normal with the built in templates.

Regards,

Martin
vMix
ask  
#3 Posted : Tuesday, August 6, 2019 11:31:05 AM(UTC)
ask

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/13/2012(UTC)
Posts: 886
Australia
Location: Melbourne

Thanks: 142 times
Was thanked: 155 time(s) in 141 post(s)
Just tested with FB feed. All good. Check your Rotation and repeat setting. Also try clearing your queue and untick "Queued Entries Only"
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.