logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
ClementN  
#1 Posted : Friday, July 13, 2012 12:05:37 PM(UTC)
ClementN

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/7/2012(UTC)
Posts: 185
Romania
Location: Bucharest

Thanks: 48 times
Was thanked: 13 time(s) in 11 post(s)
Hello,

I am trying to fit 5 Intensity Pro cards on a Asus P8Z77-V DELUXE MB
(http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_DELUXE/)

Every time I add the 5th cam as Capture Module, the modules no 3 and 4 starts to flicker .
In fact, it seems they are alternate in showing the image like they are sharing the bandwidth on the MB (which is not the case according to the manual).


However, if I use on the the card as output card (so 4 input + 1 output) then everything is ok .

I suppose there is same bandwidth consumption no mater if there is input or output for a card.

Is that right?

I am using the latest version of vMix (v4. Test) with 1080ix1920 PAL.

What do you think?
melody  
#2 Posted : Friday, July 13, 2012 12:26:19 PM(UTC)
Guest

Rank: Guest

Groups: Guests
You have been a member since:: 1/13/2010(UTC)
Posts: 230

hi ClementN,

maybe you can take a look on this thread:

http://forums.vmix.com.a...t.aspx?g=posts&t=118

it maybe helps you...

regards,
melody
www.espiritosanto.cc
admin  
#3 Posted : Friday, July 13, 2012 1:28:44 PM(UTC)
admin

Rank:: Administration

Groups ready for retrieval: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 5,166
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 4187 time(s) in 1500 post(s)
Hi ClementN,

According to the motherboard notes:

*4: The PCIe x1_2 shares bandwidth with SATA6G_E12. SATA6G_E12 is enabled by default for system resource optimization.

The manual mentions the SATA6G_E12 as the Marvell SATA controller so disabling that in the BIOS might help.

Regards,

Martin
vMix
ClementN  
#4 Posted : Saturday, July 14, 2012 4:07:16 AM(UTC)
ClementN

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/7/2012(UTC)
Posts: 185
Romania
Location: Bucharest

Thanks: 48 times
Was thanked: 13 time(s) in 11 post(s)
Hello Melody,

Thanks. I saw that thread but is not exactly my case.
Here each card is working but NOT all 5 at once as input. Also, 4 input + 1 output is working perfectly.

Hello Martin,

I did that from the first place. This is why I suppose that according to the MB manual, all 5 cards are ok.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.