logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
ELCHAPIN  
#1 Posted : Monday, December 13, 2010 3:00:44 AM(UTC)
ELCHAPIN

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/21/2010(UTC)
Posts: 111

Thanks: 55 times
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Hi Martin
I have a few little problems
A major project after I came out on video MUTE
try to do everything properly and checked every time and still the problem.

1 - XP Pro sp3 all updated
2-2 Camera Canon GL1 and GL2x, 1394 firewire cable
3 - The audio audimixer properly marked and check the box to the mix and nothing worked.
4 - Auxiliary output and input will coleque a jumper wire
5 - Each frame of the camera display of the audio appeared
in green option, but when I change CHAMBER TO REMOVE ONLY, that occurs in cad cam movement
that removed the green.
6 - video alpha channels is always slow PAUSE
only, and are more imprtantes arrangements to give life to the project.
7 - What is the recommended number for the heating of the CPU? Martin you recommend?
8 - I beg the solution for MOV files that are frozen or not working, there are 2 types of trnsparencias
1 - Grey trasnparente, 2 - Black also transparent
but both do not work.

I'm being asked in several places soft.
in Latin churches, and small events because they have seen everything by hand and taking it all goes very good and
the better the sound quality AVI and MPEG 2.

And the question is for when more or less, or -
so that time will leave the V9 with all working vercion
correctly, that month?
Martin Thanks for your patience

PD
Could you make a post just to support this type of situation or Tnks.
continuing to learn from mistakes and solutions


Spanish copy for you to use your favorite translator.


=======================================================================
Hola Martin
Tengo unos problemitas
despues de un importante proyecto me salio MUDO el video
trate de hacer todo correctamente y lo chequeaba cada momento y aun asi el problema .

1- XP Pro sp3 todo actualizado
2- 2 Camaras Canon GL1 y GL2x , por cable firewire 1394
3- El audimixer marcaba correctamente el audio y seleccione el cuadro para que funcionara la mescla y nada .
4- La salida auxiliar y entrada le coleque un cable de puente
5- Cada cuadro de display de la camara aparecia el audio
en opcion verde , PERO CUANDO CAMBIABA CAMARA SE QUITA SOLO , eso pasa en cad movimiento de camara
que quitaba lo verde .
6- videos CANAL ALFA se queda pausado siempre PAUSA
solo , y son los arreglos mas imprtantes para darle vida al proyecto .
7- Cual es el numero recomendado para el calentamiento de el CPU ? que recomiendas Martin ?
8- Te ruego la solucion para los archivos MOV que se congelan o no trabajan , hay 2 tipos de trnsparencias
1- Gris trasnparente , 2- Negro Tambien transparente
pero ambos no funcionan .

Me estan pidiendo en varios lugares el soft.
en iglesias Latinas , y eventos pequeños porque han visto que ya teniendo todo a mano todo sale muy bueno y lo
mejor es la buena calidad en AVI y MPEG 2 .

Y la pregunta es para cuando mas o menos o -
para que tiempo saldra la vercion V9 con todo trabajando
correctamente , que mes ?
Gracias Martin por tu paciencia

PD
Podrias hacer un post solo para Soporte o este tipo de situacion Tnks .
permanente para aprender de los errores y soluciones


copia en Español para que uses tu preferido Traductor .

admin  
#2 Posted : Monday, December 13, 2010 3:35:13 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 4,591
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 2905 time(s) in 1187 post(s)
Hi,

I think one of things you have referred to is the quicktime loop problem. This is a known issue that will be fixed in v9.
As for the other issues, I am having trouble interpreting the other questions. Could you explain the issues you are having as simply as possible.

Regards,

Martin
vMix
ELCHAPIN  
#3 Posted : Tuesday, December 14, 2010 2:32:41 AM(UTC)
ELCHAPIN

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/21/2010(UTC)
Posts: 111

Thanks: 55 times
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
OK
USE GOOGLE TRASLATOR U OTRO
Same tknks

....
melody  
#4 Posted : Tuesday, December 14, 2010 11:49:31 AM(UTC)
melody

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 7/4/2010(UTC)
Posts: 389
Location: Faro - Portugal

Thanks: 71 times
Was thanked: 36 time(s) in 35 post(s)
hi, elchapin (hola :D)

pienso que te puedo ayudar con esta traducción, a mi tambien me he confundido un rato... si algo no está bien en la traducción por favor di-me-lo...
salutos, melody


Martin,

helping elchapin, please take a look on this translation if it can help you to understand... regards, melody.

Hi Martin
I have some problems here
after vmix used in a major project that went unsuccessfull, because I got no sound, tried to configure everything correctly and checking all the time if everything was OK, but the problem persisted.

1 - XP Pro SP3 update
2-2 Cameras Canon GL1 and GL2x, cable 1394
3 - The audio mixer marked correct values and started the mix but nothing worked.
4 - I connected a cable between the audio mixer and the PC
5 - the display of each camera showed the sound in a green option, but when I changed the camera in vmix the sound, in a green option, simply disappeared.
6 - the videos with alpha values are constantly paused, and they are giving more wealth to the production.
7 - What is the recommended temperature of CPU in your opinion Martin?
8 - I ask you, please, correct the problem with mov files that do not work or simply freeze
8.1 - transparent gray;
8.2 - black also transparent
both do not work.

Several people are interested in the vmix and they look for information in the Latin churches and small events, because they saw that software is a very practical and that works quite well with AVI and MPEG 2.

and the question is:
When is it planned to launch the new vmix v9? Thanks for your patience Martin

PD
You could make a post just to tell us about new version time to launch. Thanks.
I still learn from mistakes and solutions.
admin  
#5 Posted : Tuesday, December 14, 2010 12:06:31 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 4,591
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 2905 time(s) in 1187 post(s)
To record audio from audio mixer in vMix:

1. In Windows Control Panel, make sure correct input is selected in Sounds for Recording.
2. Set the correct Audio Device (sound card) in Recording Setup

This will only record audio from audio mixer input.

See here for more information:

http://www.vmix.com.au/h...rdingAudiowithVideo.html

Para grabar audio del mezclador de audio en vMix:

1. En Panel de control, que de entrada correcta esté seleccionada en sonido para la grabación.
2. Ajuste el dispositivo de audio adecuado (tarjeta de sonido) en Configuración de la grabación

Tenga en cuenta que esto sólo grabar el audio de entrada del mezclador de audio.

Consulte aquí para obtener más información:

http://www.vmix.com.au/h...rdingAudiowithVideo.html
ELCHAPIN  
#6 Posted : Monday, December 27, 2010 12:17:58 AM(UTC)
ELCHAPIN

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/21/2010(UTC)
Posts: 111

Thanks: 55 times
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Thanks for the help
as always correct
take all instructions step by step.
The problem of translation will always think
but there we settled slowly
thanks
HAPPY NEW YEAR'S PARTY!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.