logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
nightdawn  
#1 Posted : Thursday, February 2, 2012 6:03:55 AM(UTC)
nightdawn

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 5/4/2011(UTC)
Posts: 12

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hi, I've installed correctly 2 Decklink Studio v2 in my Workstation (core i5, 8Gb Ram), but I can't add the second capture device to vMix. I did this job with previous releases of vMix (finding "Decklink Video Capture (2)"), but the newest one seems not to display this second capture device. Any solution?

Thank you
nightdawn  
#2 Posted : Thursday, February 2, 2012 6:17:40 AM(UTC)
nightdawn

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 5/4/2011(UTC)
Posts: 12

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Ok I managed to get it to work (Windows 7).
Here's the solution that worked for me.

I installed both cards in the PC.
Removed both Audio and Video Drivers
Reinstalled the Audio and Video Drivers
Deactivated the first card from windows devices
Deactivated the second card from windows devices
Reactivated the first card from windows devices
Reactivated the second card from windows devices
Windows prompted me to install some Decklink software, selected Yes
Found the two capture devices in capture menu

Hope that someone with the same problem can find this solution useful.

Bye!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.