logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
ifeinberg  
#1 Posted : Wednesday, July 22, 2020 7:20:20 AM(UTC)
ifeinberg

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/13/2020(UTC)
Posts: 5
United States
Location: Atlanta, GA

Hello, I am testing vmix with a trial version for an upcoming production of a show that will run through February 2021. Running windows 10 pro, intel i7 - 10700k @3.80GHz, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER GPU. we ran a test with 6 callers via vmix call, 1 camera and mic input. All video broke up and could not hear audio at all. iso recording was sporatic recording only 3 - 50 seconds at a time. At a complete loss. Please advise.
SportsNetUSA.net  
#2 Posted : Sunday, July 26, 2020 4:57:54 AM(UTC)
SportsNetUSA.net

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/7/2015(UTC)
Posts: 504
Location: California

Thanks: 94 times
Was thanked: 100 time(s) in 93 post(s)
What were your Render Times and CPU readings during these problems? If you can run that test again, open up Task Manager in Windows. Look for any programs or processes running in the background that are using up resources. Make note of them, and if they are unnecessary, close them.

Also note GPU and CPU resource usage during the test.

ifeinberg  
#3 Posted : Sunday, July 26, 2020 7:37:42 AM(UTC)
ifeinberg

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/13/2020(UTC)
Posts: 5
United States
Location: Atlanta, GA

Turns out the computer had a bad CPU. Only operating at 5%. Seems to be working better now. Will know more when we run next test Monday. Thank you for the reply.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.