logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
bitpod  
#1 Posted : Tuesday, January 28, 2020 8:37:51 AM(UTC)
bitpod

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/15/2017(UTC)
Posts: 41
Location: Exeter, UK

Thanks: 16 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
I would submit this as a bug report rather than post here as vMix doesn't monitor the forum (according to their last live stream.

Well noticed through!

Alex
ask  
#2 Posted : Tuesday, January 28, 2020 6:11:55 PM(UTC)
ask

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/13/2012(UTC)
Posts: 1,012
Australia
Location: Melbourne

Thanks: 160 times
Was thanked: 175 time(s) in 160 post(s)
Originally Posted by: bitpod Go to Quoted Post
I would submit this as a bug report rather than post here as vMix doesn't monitor the forum (according to their last live stream.

Well noticed through!

Alex


vMix staff monitor this forum site but not 3rd party social media groups/communities/pages etc. This forum, and directly emailing support, is the right location for bug reports and feature requests.
doggy  
#3 Posted : Tuesday, January 28, 2020 6:37:32 PM(UTC)
doggy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/27/2012(UTC)
Posts: 1,971
Belgium
Location: Belgium

Thanks: 94 times
Was thanked: 363 time(s) in 299 post(s)
Originally Posted by: stigaard Go to Quoted Post
Hi vMix,

I am trying to use the Web API and TCP API to update texts in an title input.

The documentation stated the following:
Screenshot 2020-01-17 at 14.46.32.png (17kb) downloaded 0 time(s).


SelectedName name is however faulty. It does not work. Nothing is happening when trying to execute functions with this parameter. However - SelectName works.

So please update the documentation or streamline whether to use SelectedName or SelectName.

Thanks

/ Jens Stigaard


Hi Jens

this is weird as to me this works

http://127.0.0.1:8088/api/?Function=SetText&Input=titleName&SelectedName=Description.Text&value=Myname

But if SelectName is used it defaults to the first item in the title

I do often change the title input name to something easier to use rather than the standard one
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.