logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
LFLive  
#1 Posted : Monday, January 6, 2020 12:23:00 AM(UTC)
LFLive

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/6/2020(UTC)
Posts: 1

Hi Folks, we are moving our live show from fb to youtube this week. We ran a test on 01/03 with our audience.
Live Chat replay IS and WAS enabled on our channel....but it did not save...so now just looks empty on the replay.

Did I miss a step in the vmix or youtube creation of the live stream?
From everything I read...saving the chat replay is automatic and I cannot figure out why none of the interaction is visible now.



Thanks for any help.


Marie
sinc747  
#2 Posted : Sunday, January 12, 2020 4:07:40 PM(UTC)
sinc747

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/2/2013(UTC)
Posts: 898
Man
United States
Location: Fairhope, Alabama USA

Thanks: 398 times
Was thanked: 169 time(s) in 142 post(s)
Hmm. Interesting. Your comment made me check my last YouTube livestream and guess what? No comments in chat... until... I played the video for a bit and the comments started to appear in sync with the video. Could that be happening to you?

- Tom
Barney Box Lane  
#3 Posted : Monday, January 13, 2020 12:02:08 AM(UTC)
Barney Box Lane

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/21/2017(UTC)
Posts: 309
Location: Uk

Thanks: 24 times
Was thanked: 33 time(s) in 29 post(s)
perhaps a YouTube glitch if you click on an account in the comments section it shows their previous comments so could be to do with how they're logging that and then get fixed in the few days
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.