logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
spencerm24  
#1 Posted : Sunday, January 6, 2019 5:47:45 PM(UTC)
spencerm24

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/23/2017(UTC)
Posts: 243
Location: Toronto

Thanks: 13 times
Was thanked: 17 time(s) in 15 post(s)
I may have found a bug, it seems when I have a graphic with animations, saved, used in vmix, if I later decide I'd rather not have animations, I edit it in GT, save it, reload the title in vMix. At this point the title is completely useless and shows nothing. I have to totally re-create the graphic from scratch if I want to change from animations to no animations.

IMO, if I change my mind and select "none" in the animation, and save it, it should work as if I never had them, not sure why it's behaving this way.
admin  
#2 Posted : Sunday, January 6, 2019 6:37:08 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 4,153
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 2245 time(s) in 1011 post(s)
Hi,

Can you upload the title that isn't working in vMix so we can see what is happening?

Thanks,

Martin
vMix
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.