logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Jboze  
#1 Posted : Friday, May 1, 2020 9:28:16 AM(UTC)
Jboze

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 8/3/2018(UTC)
Posts: 17

Thanks: 1 times
TL:dr I want to know if there is a way to get animations built into graphics using GT to work when activating those graphics via multiview.

Long version and explanation. I am producing soccer games for my university and to try and minimize graphic channel usage, I built a "home overlay" and "away overlay" input that is blank but multiviewed with the various graphics I need (Red and Yellow cards, substitutions, goals, etc.) I have tried to add in some animations to those graphics, but utilizing the shortcuts to activate them, the animation does not play. If I manually overlay the graphics the animation plays just fine. Is that just a consequence of how I have things built or is there something I am doing wrong to get the animations not to play.

As a side note, I attempted to take the animations OFF those graphics but when I did that, the graphics would not show up at all when I tried to overlay them manually. The overlay channel I had selected simply remained highlighted until I put a different graphic into that channel. Anyone have experience with that either?
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.