logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
macgiver76  
#1 Posted : Sunday, January 6, 2019 5:00:50 AM(UTC)
macgiver76

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/29/2013(UTC)
Posts: 97
Location: Italy

Thanks: 5 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Hi everyone, my structure is this:
Studio TV broadcasts to a rtmp server from Vmix;
TV station Receives the stream from the rtmp server and sends it to the SDI output with blackmagic.
Everything works well. If the transmission is disconnected, I have set the input with trigger "On Completion" - Fade - to another input. I would also do the opposite, that is, when you restore the link should return to play the input with the stream rtmp but I can not do it.
What am I doing wrong?
Thank you
leledt  
#2 Posted : Monday, January 7, 2019 7:34:55 PM(UTC)
leledt

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/6/2019(UTC)
Posts: 3
Italy
Location: viterbo

+1
Users browsing this topic
Similar Topics
Virtual input trigger oncompletion not working (General Discussion)
by ProSonas 1/14/2019 11:11:32 PM(UTC)
PreviewInput Triggers not working correctly (General Discussion)
by DeeJay 10/19/2017 9:08:26 AM(UTC)
Switch to Input triggered from Motion Sensor (General Discussion)
by RoboST 2/6/2017 5:59:07 PM(UTC)
30 second limit on OverlayInput triggers? (General Discussion)
by jsandytn 11/15/2014 8:44:36 AM(UTC)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.