logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
kirbyk48  
#1 Posted : Sunday, March 10, 2024 11:21:23 PM(UTC)
kirbyk48

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/25/2023(UTC)
Posts: 8
United States
Location: Virginia

I have been using an Atem Mini for 2 years as a camera input to vMix without any problems. This week, when I loaded the preset the colors are the inverse of reality. Looks like an old Ektachrome slide reverse processed. I don't know if the problem originates in the Atem or vMix. Any help is appreciated.
IceStream  
#2 Posted : Monday, March 11, 2024 3:25:41 AM(UTC)
IceStream

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/7/2012(UTC)
Posts: 2,611
Man
Location: Canada

Thanks: 33 times
Was thanked: 503 time(s) in 472 post(s)
@ kirbyk48

Check the vMix Settings ==> Colour Adjust on the Input.
By default:
Black Stretch should be 0
White Stretch should be 255
(these may be reversed, or you can reverse them to invert the colours of the Input)


Ice
kirbyk48  
#3 Posted : Monday, March 11, 2024 7:07:40 AM(UTC)
kirbyk48

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/25/2023(UTC)
Posts: 8
United States
Location: Virginia

They are set to the correct defaults, but I'll check again when I go back to church on Wednesday. Thanks
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.