logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
doggy  
#1 Posted : Saturday, November 19, 2022 8:51:39 PM(UTC)
doggy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/27/2012(UTC)
Posts: 4,311
Belgium
Location: Belgium

Thanks: 246 times
Was thanked: 771 time(s) in 629 post(s)
Originally Posted by: Zetor1980 Go to Quoted Post
Overlay 4 is not working, settings are the same as in 1,2,3. Those are good. Preview, when started with right mouse key, works fine. vMix 25.0.0.34


Need more details ( working just fine here)
How is your preview right click related to overlay 4?
What type of input are you using to overlay 4?
What are the overlays allowed in output settings ?
What exactly do you mean by not working ?
doggy  
#2 Posted : Saturday, November 19, 2022 9:26:38 PM(UTC)
doggy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/27/2012(UTC)
Posts: 4,311
Belgium
Location: Belgium

Thanks: 246 times
Was thanked: 771 time(s) in 629 post(s)
Originally Posted by: Zetor1980 Go to Quoted Post

Any input, but for instance, full screen color bars, when overlay 4 under the icon of this bars is clicked with LMB - it's not on the output screen. When RMB clicked it's on preview screen.
When 1,2, or 3 overlay is used everything is OK
Settings of all are the same.


is this within a clean(new) preset?
doggy  
#3 Posted : Saturday, November 19, 2022 9:50:43 PM(UTC)
doggy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/27/2012(UTC)
Posts: 4,311
Belgium
Location: Belgium

Thanks: 246 times
Was thanked: 771 time(s) in 629 post(s)
Originally Posted by: Zetor1980 Go to Quoted Post
Originally Posted by: doggy Go to Quoted Post
Originally Posted by: Zetor1980 Go to Quoted Post

Any input, but for instance, full screen color bars, when overlay 4 under the icon of this bars is clicked with LMB - it's not on the output screen. When RMB clicked it's on preview screen.
When 1,2, or 3 overlay is used everything is OK
Settings of all are the same.


is this within a clean(new) preset?



Yes


Sorry, only way i can simulate is having the ovl4 alpha setting to 0
Zetor1980  
#4 Posted : Saturday, November 19, 2022 10:08:45 PM(UTC)
Zetor1980

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/17/2015(UTC)
Views messages in topic : 71

Thanks: 74 times
Was thanked: 4 time(s) in 3 post(s)
Originally Posted by: doggy Go to Quoted Post
Originally Posted by: Zetor1980 Go to Quoted Post
Originally Posted by: doggy Go to Quoted Post
Originally Posted by: Zetor1980 Go to Quoted Post

Any input, but for instance, full screen color bars, when overlay 4 under the icon of this bars is clicked with LMB - it's not on the output screen. When RMB clicked it's on preview screen.
When 1,2, or 3 overlay is used everything is OK
Settings of all are the same.


is this within a clean(new) preset?



Yes


Sorry, only way i can simulate is having the ovl4 alpha setting to 0



Solved, in Display options it was disabled. Thank, You doggy :)

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.