logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
sunkast  
#1 Posted : Friday, March 31, 2017 2:38:10 PM(UTC)
sunkast

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/7/2017(UTC)
Posts: 32

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
I have a couple of guests that regularly do shows with me that use BlackMagic Intensity Pro devices to bring in their camera. It works just fine for them in Skype, but we tried to use vMix Call and their video was just a black screen. I tested a couple of other WebRTC web sites, appr.tc and opentokrtc.com, and the camera displays just fine. I double checked to make sure that Chrome was not blocking the camera from being accessed by the vMix Call site.
DWAM  
#2 Posted : Friday, March 31, 2017 2:43:56 PM(UTC)
DWAM

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/20/2014(UTC)
Posts: 2,158
Man
France
Location: Bordeaux, France

Thanks: 187 times
Was thanked: 631 time(s) in 482 post(s)
Try to deactivate hardware acceleration in Chrome settings
sunkast  
#3 Posted : Saturday, April 1, 2017 3:42:13 PM(UTC)
sunkast

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/7/2017(UTC)
Posts: 32

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
DWAM wrote:
Try to deactivate hardware acceleration in Chrome settings

I unchecked the box for hardware acceleration and restarted Chrome, but this change didn't resolve the issue.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.