logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
OmegaProductions  
#1 Posted : Tuesday, January 25, 2022 9:16:30 AM(UTC)
OmegaProductions

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/26/2020(UTC)
Posts: 5
Man
United States
Location: Comanche, Ok

PCInfo.png (22kb) downloaded 0 time(s). GT-ERROR.png (218kb) downloaded 0 time(s).

VMix Ver 24.0.0.72

Mainboard - PRIME Z390-A
CPU - Intel Corei7-9700K (8cores)
32GB RAM - G.SKILL TridentZ Series 32GB (2 x 16GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3200 (PC4 25600)
VIDEO - NVIDIA GeForce RTX 3060 - Driver Ver 472.12
Capture - BlackMagic Declink Quad 2
M.2 OS Drive



This machine has been in production for over a year now with absolutely no issues and this start this weekend when I went to open GT Title designer. I would be grateful for any help.

Thanks

Todd G

OmegaProductions  
#2 Posted : Tuesday, January 25, 2022 10:10:28 AM(UTC)
OmegaProductions

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/26/2020(UTC)
Posts: 5
Man
United States
Location: Comanche, Ok

UPDATE!!!!!

So I have been trying everything and updated all drivers. Uninstalled VMIX and re-installed clean and still didn't fix it.

I just not created a new profile on my Windows machine and logged in and GT Title is opening and working fine in this profile.

I would still love to know why it is not working in my original profile and what I could do to fix that.

Thanks
OmegaProductions  
#3 Posted : Tuesday, January 25, 2022 10:34:45 AM(UTC)
OmegaProductions

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/26/2020(UTC)
Posts: 5
Man
United States
Location: Comanche, Ok

OK I FIXED IT!!!

Here is what I was able to do.

Solution: Deleting the Configuration file of Application
There can be an instance where the configuration file of the application which is giving you the error is corrupted. In this case, we can delete the configurations and try launching the application again. When the application starts, the application will create new configuration files automatically and hopefully, will work as expected.

Head over the following file paths:
C:\Users\<Your Username>\AppData\Local

C:\Users\<Your Username>\AppData\Roaming

In both cases, delete the application config file. (IN MY CASE THERE WAS A FOLDER CALL GT TITLE and I JUST DELETE IT AND REBOOTED AND IT OPENS FINE NOW) You can delete or move the entire folder to a new location and rename it (in case you want to replace it back). Reboot your computer and check if this made any difference.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.