logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
radamo  
#1 Posted : Friday, June 11, 2021 7:24:48 AM(UTC)
radamo

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 2/13/2014(UTC)
Posts: 33
Location: France

Thanks: 2 times
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Hi,

I use vmix since v12 ou 13 and we did a lot of live streaming. Today was one of my worst vmix day : we had x4 live stream at the same time with 4 vmix and we had a lot of trouble that i can either explain nor understand.
We began at 12:00 and everything was going well with x2 srt h264 on each vmix machine. then we get the first strange problem with a network card and a crash of a vmix computer (msi i9 rtx2080). After a reboot it seems it was ok. But after some time, we loose several srt streams in a very strange way. We choose to change one srt for 1 rtmp on each machine to be secure during the show. So we start with x4 vmix config and on each, x1 srt stream to a server and x1 rtmp stream to another one.
The show start fine, but after 15 minutes we loose again the vmix computer that had stranger network crash, then another one loose rtmp. At the end we had 2 major problem on our 4 streams. With srt and rtmp. And we don’t know what was going wrong.
vmix versions are all 24 (56, 58 and 59)
Any ideas ?


Olivier
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.