logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
bboy45  
#1 Posted : Tuesday, September 1, 2020 12:46:36 AM(UTC)
bboy45

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/1/2020(UTC)
Posts: 1
United States
Location: colorado

Hello All,
I tried searching but I didn't see any topics related to this exact situation.

Some Background:
We just switched from a Tricaster 8000 to a vmix system. So far it has been absolutely fantastic. When I record via the normal "Record" button the recording production clock counts up like expected.

Issue / Question:
- However if I record via the Multicorder, the recording production clock stays at 0.
- Is this normal behavior for the Recording Production Clock?
- Or is there a way to configure it to start when the Multicorder starts?

Desired End Result:
- I am trying to have a counter for how long the Multicorder has been running.
DMSMK  
#2 Posted : Wednesday, April 7, 2021 3:30:25 AM(UTC)
DMSMK

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 4/7/2021(UTC)
Posts: 1
Canada
Location: Toronto

Hey there - did you ever find a fix for this?

I keep running into the same frustrating issue that the production clock won't work with multicorder :(

Seems so silly like I must be missing something?
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.