logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
jt142  
#1 Posted : Monday, August 10, 2020 6:17:51 PM(UTC)
jt142

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/10/2020(UTC)
Posts: 2
United Kingdom
Location: Nottingham

We have set up Vmix on one computer and Easyworship on the other. The Vmix computer can 'see' the Easyworship computer but isn't displaying the feed, it just finds a blank screen. When testing at home there is no problem, but when in church premises we have the problem. Thank you in advance for any suggestions.
jt142  
#2 Posted : Friday, August 14, 2020 8:59:46 PM(UTC)
jt142

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/10/2020(UTC)
Posts: 2
United Kingdom
Location: Nottingham

Now sorted. The issue was a firewall setting on the computer sending Easyworship, details here: https://support.easywors...through-windows-firewall
doggy  
#3 Posted : Friday, August 14, 2020 9:39:36 PM(UTC)
doggy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/27/2012(UTC)
Posts: 2,269
Belgium
Location: Belgium

Thanks: 123 times
Was thanked: 406 time(s) in 335 post(s)
Indeed , definitely a vMix problem ;-)
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.