logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
mppfeffer  
#1 Posted : Wednesday, July 1, 2020 6:54:30 AM(UTC)
mppfeffer

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/18/2020(UTC)
Posts: 4
United States

Thanks: 1 times
I have set a few triggers on my vMix production to perform a few key actions at the beginning of our show. I created a playlist and then assigned TransitionIn triggers to the first input in our playlist. They are to begin the countdown, start the intro music, start the Multicorder, start Streaming, and upon TransitionOut, turn on the microphone input's audio.

All of these triggers have worked flawlessly until about a week ago. The triggers that are assigned to start the Multicorder and Streaming, no longer work and I can't figure out why. I've read a couple of posts stating that they can be a little "buggy" and need to be edited in order to get them to become active once again. However, this has not worked for me. I've tried editing them and I've even deleted them and just created new triggers to replace them. The settings are just the same as they were when they were still functioning properly, too.

Has anyone else experienced this and, if so, how did you fix the issue?
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.