logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Simsyuk  
#1 Posted : Tuesday, September 3, 2019 6:58:11 AM(UTC)
Simsyuk

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/16/2019(UTC)
Posts: 340
United Kingdom

Thanks: 74 times
Was thanked: 21 time(s) in 17 post(s)
Something very strange has starting to happen. Since upgrading to the new Skype I get the screen go black for a few seconds, comes back, then a few seconds later it goes off again.

If I use Skype on its own it's all okay, when I use vMix on it's own it's all ok. but when together I get this error.

Anyone have any ideas as to what is going on? Thanks in advance.
Simsyuk  
#2 Posted : Tuesday, September 3, 2019 9:16:24 AM(UTC)
Simsyuk

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/16/2019(UTC)
Posts: 340
United Kingdom

Thanks: 74 times
Was thanked: 21 time(s) in 17 post(s)
Having played around I noticed when I turned off Display to none under settings it worked ok.

My fault I did place a second output on to a TV screen the other day while testing, just forgot to change it back.

Settings>Display>Display = None (from drop down list). It was set to 1.

Therefore I don't think it had anything to do with Skype (just by chance I updated it).
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.