logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
MikeBenke  
#1 Posted : Wednesday, October 17, 2018 12:35:10 AM(UTC)
MikeBenke

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 2/7/2018(UTC)
Posts: 45
Location: Saint Louis

Thanks: 4 times
Was thanked: 4 time(s) in 3 post(s)
Hi Everyone!

I'm Having fun with my new copy of Replay! Amazing depth this vMix tool has. I am working through Web API controls now and have had success with several of the commands but am getting hung up on a few.

I can send commands successfully in Firefox for Play, Pause, and JumpFrames with ease. What is not working is ReplayChangeDirection, FastForward,FastBackward, and SetSpeed. My strings look like this:

http://127.0.0.1:8080/api?Function=ReplaySetSpeed&Value=.25
http://127.0.0.1:8080/api?Function=ReplayChangeDirection
http://127.0.0.1:8080/api?Function=ReplayFastBackward&Value=2

My setup is a single replay clip,with session A in program. when trying to execute the above commands from a Firefox browser, I receive an error states that "unable to connect" (in the browser).

Am I overlooking a step to enable all controls? Why would some work and others not?

Thanks in Advance!
Mike
DWAM  
#2 Posted : Wednesday, October 17, 2018 12:46:40 AM(UTC)
DWAM

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/20/2014(UTC)
Posts: 2,119
Man
France
Location: Bordeaux, France

Thanks: 149 times
Was thanked: 590 time(s) in 465 post(s)
I'm not an IR specialist but I think you're missing the input parameter in your commands.

Besides for ReplaySetSpeed, use the SetRateSlowMotion command instead

Guillaume
vmixgreg  
#3 Posted : Wednesday, October 17, 2018 1:38:03 AM(UTC)
vmixgreg

Rank: Staff

Groups: Registered, Moderator
Joined: 8/15/2017(UTC)
Posts: 15
Location: Canada

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Hi Mike,

When using Values for those functions, do not use the "=" sign or "x", simply the numeric value.


vMixGreg
MikeBenke  
#4 Posted : Wednesday, October 17, 2018 1:38:10 AM(UTC)
MikeBenke

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 2/7/2018(UTC)
Posts: 45
Location: Saint Louis

Thanks: 4 times
Was thanked: 4 time(s) in 3 post(s)
Hi Guillaume,

Thanks for the reply. FWIW, the string for JumpFrames does not include an input number and it works properly.

http://127.0.0.1:8088/api?Function=ReplayJumpFrames&Value=-3
MikeBenke  
#5 Posted : Wednesday, October 17, 2018 2:26:56 AM(UTC)
MikeBenke

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 2/7/2018(UTC)
Posts: 45
Location: Saint Louis

Thanks: 4 times
Was thanked: 4 time(s) in 3 post(s)
Thanks for everyone's input on this issue... The Solution I've found is this: some commands require the IP address listed in the web controller tab in the settings panel. So... Use that number instead of 127.0.0.1 even if you are trying to control IR from the same PC.

Here is a short list of Working commands that ship with Telestrator in the API command panel as they should be set. They also work from a browser. Thanks again to everyone here and Tim for the NFR copy of IR to test with:



***NOTE*** change the IP address, to your stated IP in web controller)

Replay Last Event - http://192.168.0.11:8088/api?Function=ReplayPlayLastEventToOutput&Input=-1

Pause- http://192.168.0.11:8088/api?Function=ReplayPause&Input=-1

Play- http://192.168.0.11:8088/api?Function=ReplayPlay&Input=-1

JumpFrames - http://192.168.0.11:8088/api?Function=ReplayJumpFrames&Value=-3 (-3 value set to whatever you want)

SetSpeed- http://192.168.0.11:8088/api?Function=ReplaySetSpeed&Value=.25

FastForwad- http://192.168.0.11:8088/api?Function=ReplayFastForward&Value=2

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.