logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
pesi  
#1 Posted : Friday, October 15, 2021 3:28:09 AM(UTC)
pesi

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/29/2017(UTC)
Posts: 131
Man
Canada
Location: Squamish

Thanks: 54 times
Was thanked: 3 time(s) in 2 post(s)
Was live streaming a pre-recorded video for a client and they mentioned something odd...
They were viewing the livestream on a Mac and claimed that they could see the timecode below the streaming video!

Now while the timecode does show in vMix while the video is running I know for sure that:
a. The video itself was recorded without a timecode
b. playing the video file on a PC shows no timecode
c. No timecode was seen in the players while viewing the livestream in Chrome, Microsoft Edge or on my Android phone!
d. The screenshot sent to me by my client also shows no timecode under the video!

This is strange and I wonder if there could be any explanation?
Anyone?

CLIENT BOO BOO!
THEY MEANT THE PLAYER CONTROL BAR!
Sorry about that folks!
doggy  
#2 Posted : Friday, October 15, 2021 3:51:57 AM(UTC)
doggy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/27/2012(UTC)
Posts: 3,454
Belgium
Location: Belgium

Thanks: 196 times
Was thanked: 622 time(s) in 509 post(s)
imagination
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.