logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Narcogen  
#1 Posted : Friday, March 12, 2021 3:19:01 AM(UTC)
Narcogen

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/21/2019(UTC)
Posts: 39
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Hi. Getting a strange, intermittent issue with recording and streaming Webex meetings in Vmix (both 23 and now 24).

Occasionally, in the streamed output only (not on the screens capturing webex, not in the input previews in Vmix) appear a series of green vertical lines covering a portion of the screen.

I've checked OS updates, app updates, driver updates, nothing seems to have resolved this, and the problem is intermittent and cannot be reproduced on demand-- in some meetings this happens, other times not.

Any ideas just based on the appearance of this what the cause might be?

Thanks.

vlcsnap-2021-03-11-12h14m26s055.png (1,372kb) downloaded 0 time(s).
Narcogen  
#2 Posted : Sunday, April 4, 2021 1:13:16 PM(UTC)
Narcogen

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/21/2019(UTC)
Posts: 39
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Anybody? I am tearing my hair out here. There is no indication of what is causing this. It doesn't show up on any monitors or in NDI feeds-- but it shows up in RTMP output and recorded files.

This one didn't even involve Webex, which was my previous suspicion.

mpv-shot0002.jpg (1,059kb) downloaded 0 time(s).
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.