logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Slaver  
#1 Posted : Friday, June 19, 2020 12:08:18 AM(UTC)
Slaver

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/27/2014(UTC)
Posts: 74
Location: Germany

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Hey Folks,

starting up with SRT we setup a server to be the listener.

I send with my vmix system the SRT as a caller.

The server is receiving great picture but no audio. In vmix everything is setup like in the past, when i send a rtmp stream at the same time audio is working.

Thank you!
DWAM  
#2 Posted : Friday, June 19, 2020 3:09:11 AM(UTC)
DWAM

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/20/2014(UTC)
Posts: 2,416
Man
France
Location: Bordeaux, France

Thanks: 198 times
Was thanked: 685 time(s) in 527 post(s)
Make sure your server is not the culprit

Meaning use another SRT player in listener mode to see what happens

For example use FFMPEG in listening mode to check the stream
ffplay -i srt://0.0.0.0:YOURPORT/?mode=listener
dperaltajr  
#3 Posted : Friday, June 19, 2020 6:05:35 PM(UTC)
dperaltajr

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 3/24/2020(UTC)
Posts: 16
United States
Location: Burlingame, CA

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Also double check in your SRT settings that you have the correct audio bus you want to send selected.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.