logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
guztavo  
#1 Posted : Thursday, May 16, 2019 1:49:25 PM(UTC)
guztavo

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/21/2012(UTC)
Posts: 180
Man
Location: Cordoba - Argentina

Thanks: 47 times
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Hi!
As the title says.. when i turn on my spark after vmix was opened, it just dont appear. But in studio monitor i can see the ndi source fine.
When restarting vmix, keeping the spark turned on, it appears así NDI source as should dos from the beginin. That un múltiple network setups with different routers.
What can ve happening?
Thanks!
mavik  
#2 Posted : Monday, May 20, 2019 8:07:52 PM(UTC)
mavik

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/23/2017(UTC)
Posts: 183
Man
Location: Germany

Thanks: 1 times
Was thanked: 28 time(s) in 27 post(s)
Please try these things.
- On all network devices try to enable IGMP snooping if they have these options
- Make sure the NDI access Manager isn't used or does allow access
- Use the NDI Monitor first and then vMIX. Maybe vMix can't subscribe to the stream somehow and needs another app to make the stream available first hand
- Use wireshark to see what is going on in the network
- Try running vMIX with admin privileges. See if that changes something.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.