logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Iakynt  
#1 Posted : Thursday, September 29, 2016 11:41:00 AM(UTC)
Iakynt

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/29/2016(UTC)
Posts: 1

Hi. I have a HD camera that I connected it to a laptop through firewire cable and I set in vMix settings the External Output/NDI to Cameras/Audio Inputs. But when I received the camera through NDI in another vMix on a PC, the camera had a green line above and colors are shifted. When I set in vMix settings the External Output/NDI to Recording/External/Output everything is good. What is wrong?
Iakynt attached the following image(s):
vlcsnap.png (2,481kb) downloaded 10 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
sinc747  
#2 Posted : Sunday, October 9, 2016 12:59:37 AM(UTC)
sinc747

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/2/2013(UTC)
Posts: 860
Man
United States
Location: Fairhope, Alabama USA

Thanks: 370 times
Was thanked: 164 time(s) in 137 post(s)
Iakynt wrote:
the camera had a green line above and colors are shifted.


Can you post a photo of what the camera input looks like?

- Tom
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.