logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
mike_vv  
#1 Posted : Thursday, January 26, 2012 6:22:00 PM(UTC)
mike_vv

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/27/2011(UTC)
Posts: 3
Location: Keswick

We're having some audio sync issues with the latest release of vMix when bringing the signal in via SDI. I was wondering if anyone else has had this issue or knows of a solution.
admin  
#2 Posted : Thursday, January 26, 2012 9:09:11 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 4,798
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 3421 time(s) in 1305 post(s)
Hi Mike,

Could you explain what is happening exactly with the audio sync?
Note that cameras will always be slightly delayed with the audio, which is why vMix has some options when recording to file or streaming to set a delay on the audio to match.

Regards,

Martin
vMix
park1672  
#3 Posted : Tuesday, January 31, 2012 2:22:07 AM(UTC)
park1672

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/9/2011(UTC)
Posts: 1
Location: South Korea

Thanks: 1 times


Hi Martin...
I used to output with Intensity...
But, I need to use SDI output with embeded audio....
Where do we go from here?

Jun
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.