logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Simsyuk  
#1 Posted : Wednesday, May 31, 2023 5:38:53 PM(UTC)
Simsyuk

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/16/2019(UTC)
Posts: 340
United Kingdom

Thanks: 74 times
Was thanked: 21 time(s) in 17 post(s)
Hi all,

I've set a trigger to delay 39000 to show an overlay but it always comes on at 30000. I've deleted and added again but this never works. Any ideas why this is happening?


On TransitionIn - OverlayInput1In - Input (title) - Duration 500 - Delay 39000

Thanks in advance.
doggy  
#2 Posted : Wednesday, May 31, 2023 5:55:06 PM(UTC)
doggy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/27/2012(UTC)
Posts: 5,145
Belgium
Location: Belgium

Thanks: 286 times
Was thanked: 932 time(s) in 770 post(s)
Originally Posted by: Simsyuk Go to Quoted Post
Hi all,

I've set a trigger to delay 39000 to show an overlay but it always comes on at 30000. I've deleted and added again but this never works. Any ideas why this is happening?


On TransitionIn - OverlayInput1In - Input (title) - Duration 500 - Delay 39000

Thanks in advance.


Because 30000 is the limit (see helpfiles - printed in red!)
thanks 1 user thanked doggy for this useful post.
Simsyuk on 5/31/2023(UTC)
Simsyuk  
#3 Posted : Wednesday, May 31, 2023 6:04:16 PM(UTC)
Simsyuk

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/16/2019(UTC)
Posts: 340
United Kingdom

Thanks: 74 times
Was thanked: 21 time(s) in 17 post(s)
Bugger thanks doggy.
doggy  
#4 Posted : Wednesday, May 31, 2023 6:06:16 PM(UTC)
doggy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/27/2012(UTC)
Posts: 5,145
Belgium
Location: Belgium

Thanks: 286 times
Was thanked: 932 time(s) in 770 post(s)
Originally Posted by: Simsyuk Go to Quoted Post
Bugger thanks doggy.


reading the helpfiles is always helpfull to avoid embarrassment ;-)
nikosman88  
#5 Posted : Friday, June 2, 2023 6:01:19 AM(UTC)
nikosman88

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/24/2021(UTC)
Posts: 382
Greece
Location: athens

Thanks: 114 times
Was thanked: 57 time(s) in 53 post(s)
Originally Posted by: Simsyuk Go to Quoted Post
Hi all,

I've set a trigger to delay 39000 to show an overlay but it always comes on at 30000. I've deleted and added again but this never works. Any ideas why this is happening?


On TransitionIn - OverlayInput1In - Input (title) - Duration 500 - Delay 39000

Thanks in advance.


Hello. When i want to do this i create a first in transition "dummy" trigger for example 9000 delay and then the actual trigger with 30000 delay. Of course this is comfortable for small amount of dealy as the one you want.
thanks 1 user thanked nikosman88 for this useful post.
Simsyuk on 6/4/2023(UTC)
Simsyuk  
#6 Posted : Sunday, June 4, 2023 7:42:14 PM(UTC)
Simsyuk

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/16/2019(UTC)
Posts: 340
United Kingdom

Thanks: 74 times
Was thanked: 21 time(s) in 17 post(s)
Originally Posted by: doggy Go to Quoted Post
Originally Posted by: Simsyuk Go to Quoted Post
Bugger thanks doggy.


reading the helpfiles is always helpfull to avoid embarrassment ;-)


Don't feel embarrassed at all, but thanks.

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.