logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
rman0268  
#1 Posted : Tuesday, July 28, 2020 12:45:15 AM(UTC)
rman0268

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/28/2020(UTC)
Posts: 1
United States
Location: Birmingham, AL

Hello Forum,

I have had this issue for the past two Sundays. vMix is running with no issues send a record fead to an internal HD, a stream to FB and a stream to YouTube. Without any warning the program just shuts down. Last Sunday it was late enough in the service that I did not restart. This Sunday I was able to restart the program and restart all three feeds very quickly.

Any idea what could be happening? Are there error logs somewhere that I can access?

My PC is a Dell XPS i7 with an NVIDIA GC. Not exactly sure about the ram. I am capturing video from two sources, an HDMI-USB using an external capture device and we just installed a black-magic SDI capture card for our Marshall PTZ camera.

Any help or advice would be greatly appreciated.

Randy Mann
admin  
#2 Posted : Tuesday, July 28, 2020 2:11:22 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 4,506
Man
Location: Gold Coast, Australia

Was thanked: 2755 time(s) in 1151 post(s)
Hi Randy,

Please drop us an email and send a support report (as described below after selecting Technical Support) to help us investigate this issue:

https://www.vmix.com/contact-us.aspx

Regards,

Martin
vMix
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.