logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Simsyuk  
#1 Posted : Thursday, March 26, 2020 7:13:47 PM(UTC)
Simsyuk

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/16/2019(UTC)
Posts: 88
United Kingdom

Thanks: 8 times
Was thanked: 5 time(s) in 3 post(s)
Just a simple question, I'm using the built in virtual set WSix Box-Multi Triangle but it's only showing me 4 boxes (thumbnails) instead of 6. In the setup it shows the 6 boxes. How can I show the other boxes/thumbnails please?

Thanks in advance.
doggy  
#2 Posted : Thursday, March 26, 2020 7:26:36 PM(UTC)
doggy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/27/2012(UTC)
Posts: 1,645
Belgium
Location: Belgium

Thanks: 80 times
Was thanked: 292 time(s) in 249 post(s)
DOuble check you actually selected the right vset
Simsyuk  
#3 Posted : Thursday, March 26, 2020 8:27:48 PM(UTC)
Simsyuk

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/16/2019(UTC)
Posts: 88
United Kingdom

Thanks: 8 times
Was thanked: 5 time(s) in 3 post(s)
Thanks for replying, I have checked and looked at them all, only 4 thumbnails ever show up on all the templates!

I've even checked the xml files and nothing is showing any differently.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.