logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Ittaidv  
#1 Posted : Tuesday, February 14, 2017 11:03:17 PM(UTC)
Ittaidv

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/19/2013(UTC)
Posts: 561
Man
Belgium
Location: Belgium

Thanks: 73 times
Was thanked: 84 time(s) in 70 post(s)
I also requested it in the 'share shortcuts over the network' request. But to have vmix handle 2 program outputs could also be useful.

The 1000$ ATEM can have 2M/E, but in vmix it's only possible by 'cutting' between sources for the external 2 output. Then there is no way to monitor it properly neither, so it's not really a solution, more a hack.

It's something which is high on my list, because it would make several jobs possible, which require outboard gear or hacks right now.

Idealy the second mix should get it's own monitor, eventually replacing the preview one. I know this would make cueing inputs harder, but it would still be an elegant solution.
DWAM  
#2 Posted : Wednesday, February 15, 2017 4:21:07 AM(UTC)
DWAM

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/20/2014(UTC)
Posts: 2,121
Man
France
Location: Bordeaux, France

Thanks: 149 times
Was thanked: 602 time(s) in 468 post(s)
I'd suggest your +1 this feature request instead of splitting similar requests over multiple ones
https://forums.vmix.com/....aspx?g=posts&t=8622

Besides, regarding the ability to sub-mix and monitor for External2 I gave a solution here:
https://forums.vmix.com/....aspx?g=posts&t=9393
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.