vMix - Live Production Software
Live Production Software Forums       www.vmix.com
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Untag as favorite
Make the Duration of Fade to Black (FTB) Adjustable
sinc747
#1 Posted : Thursday, 14 June 2018 4:17:12 AM
Rank: Advanced Member

Medals:

Groups: Registered
Joined: 1/08/2013
Posts: 745
Location: Fairhope, Alabama USA

Thanks: 296 times
Was thanked: 147 time(s) in 127 post(s)
Not my idea. But a good one, I think.

- Tom
1 user thanked sinc747 for this useful post.
LiveGuy on 14/06/2018
spencerm24
#2 Posted : Thursday, 14 June 2018 10:43:35 AM
Rank: Advanced Member

Medals:

Groups: Registered
Joined: 23/09/2017
Posts: 161
Location: Toronto

Thanks: 10 times
Was thanked: 6 time(s) in 5 post(s)
sinc747 wrote:
Not my idea. But a good one, I think.

- Tom


+1 anything to make this product closer to a full production switcher is good in my books!
Sojourner
#3 Posted : Thursday, 14 June 2018 11:23:22 AM
Rank: Member

Medals:

Groups: Registered
Joined: 11/03/2017
Posts: 10

Thanks: 2 times
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
+1 This is high on my feature request as well.
momolo
#4 Posted : Sunday, 17 June 2018 5:43:28 AM
Rank: Newbie

Medals:

Groups: Registered
Joined: 19/11/2016
Posts: 4
Location: Las Vegas

Thanks: 0 times
Was thanked: 0 time(s) in 0 post(s)
Was just searching a couple of days after you posted this to find out if it was possible. Definitely a feature I am looking for.....fade to black is a little fast for my needs.
Users browsing this topic
Guest (2)
Untag as favorite
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

YAFPro Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by YAF | YAF © 2003-2009, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.035 seconds.