logo

Live Production Software Forums


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
limonoah  
#1 Posted : Saturday, February 24, 2018 9:09:10 PM(UTC)
limonoah

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/24/2018(UTC)
Posts: 2
Location: PA

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
We're seeing really strange behavior, the Fullscreen output is flashing on and off overtop of the main vMix window. We have 2 displays (extended desktop) connected to the AMD graphics card, and one Blackmagic Intensity Pro providing an External output. The External output is not affected. Interestingly, it only happens when the main vMix window is NOT maximized. Also, if we drag the main vMix window partially or completely on to the Secondary display, the flashing also stops.

This behavior start on Thursday, however there was no problem the day before. We dont think there were any updates or any config changes.

Some specs: Windows 10, AMD Radeon HD 6790, Core i7 960, 12GB RAM
NHT  
#2 Posted : Monday, February 26, 2018 2:22:21 PM(UTC)
NHT

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/18/2016(UTC)
Posts: 176
Location: United Kingdom

Thanks: 25 times
Was thanked: 22 time(s) in 19 post(s)
Are you running the same rez/refresh on both monitors, I've seen something similar when the PC doesn't like creating 2 different rez/refresh rates.
limonoah  
#3 Posted : Wednesday, March 14, 2018 7:44:56 AM(UTC)
limonoah

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/24/2018(UTC)
Posts: 2
Location: PA

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
This issue was resolved by changing the resolution of the secondary monitor. We also noticed that Windows did some updates just prior to the issue starting.
thanks 1 user thanked limonoah for this useful post.
sinc747 on 3/15/2018(UTC)
Murchik  
#4 Posted : Saturday, March 17, 2018 5:53:09 PM(UTC)
Murchik

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/13/2016(UTC)
Posts: 93
Location: Ukraine

Thanks: 6 times
Was thanked: 4 time(s) in 3 post(s)
there is such a problem! and began about the beginning of the release of 20 versions. stranger is that the screen starts blinking when adding vmix call inputs or a large (from 5) NDI inputs. Most of all this problem with Samsung monitors. and it blinks any the display where VMIX is deployed

i7-6950X / 128g memory / asus NV 1080
ti
NHT  
#5 Posted : Sunday, March 18, 2018 6:24:48 AM(UTC)
NHT

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/18/2016(UTC)
Posts: 176
Location: United Kingdom

Thanks: 25 times
Was thanked: 22 time(s) in 19 post(s)
limonoah wrote:
This issue was resolved by changing the resolution of the secondary monitor. We also noticed that Windows did some updates just prior to the issue starting.



You're welcome.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.